AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanında bebek görmek

Kahve falında yanında bebek görmek

Kahve falında yanında bebek görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanında bebek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölünün yanında bebek görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yanında bebek görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin yanında yılan görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanında yatan bebek görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanında bebek görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yanında yellenmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin yanında banyo yapmak rahatının da yerine geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin yanında olmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir