AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık pasta görmek

Kahve falında yanık pasta görmek

Kahve falında yanık pasta görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık pasta gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında yanık pasta görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında güneş yanığı görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık para görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işarettir.

Kahve falında yanık et yemek büyük sıkıntılar çekileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yanık insan görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Kahve falında yanık tatlı yemek haybeye para ve zaman harcayacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yanık ağaç görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir