AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ve yağmur görmek

Kahve falında yangın ve yağmur görmek

Kahve falında yangın ve yağmur görmek işlerin de hafifleyeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısmetlerinin açılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yangın ve yağmur gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında yangın ve yağmur görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla yangın söndürmek eşine değerli hediyeler alacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ufak yangın görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangından çıkmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında orman yangını söndürmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yangın çıktığı görmek sorunları başarıyla çözmeye, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek işinde aranan biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir