AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan yatak görmek

Kahve falında yanan yatak görmek

Kahve falında yanan yatak görmek sevdikleri ile kavuşacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan yatak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında yatak yanarken görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan yatak görmek çok mutlu olunacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini yanarken görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında annemi yanarken görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet eder.

Kahve falında yanarak düşen uçak görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın yanarak düştüğünü görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan bir kadın görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir