AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan parmak görmek

Kahve falında yanan parmak görmek

Kahve falında yanan parmak görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yanan parmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yanan parmak görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yanan yılan görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yanarken görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kömür görmek endişelerinden kurtulacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanarak kül olmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana namaz kılmak hayatını ailesine adayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet eder.

Kahve falında yan yana ev görmek olmayacak hayallere kapılacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan odunu söndürmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir