AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kuran görmek

Kahve falında yanan kuran görmek

Kahve falında yanan kuran görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok daha mutlu olunacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan kuran gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Kahve falında kuranı kerimi yanarken görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı yanarken görmek isabetli kararlar alacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kuran görmek amaçlarına nail olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kısmetinin hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek ağzının tadının bozulacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yanan yüz görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir