AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan yüz görmek

Kahve falında yanan yüz görmek

Kahve falında yanan yüz görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bereket ve huzur getireceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan yüz gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yanan yüz görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yüzü yanan birini görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında yanan arkadaş görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, büyük miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yanarak ölmüş insan görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan ağaç görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yanan kayık görmek yarınlara bakacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında ateşte yanan adam görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir