Kahve falında yanan kol görmek

Kahve falında yanan kol görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yanan kol gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yanan kol görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yürümek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında ateşte yanarak ölmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yanan birini söndürmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanı yanarken görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında yanan evi görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan kül görmek ticaret hayatına atılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir