AnaSayfa / Genel / Kahve falında yan yatan birini görmek

Kahve falında yan yatan birini görmek

Kahve falında yan yatan birini görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, anne baba duası alınacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Kahve falında yan yatan birini gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yan yatan gemi görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsün yan yattığını görmek yanlış yollardan döneceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin yan yattığını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin yan yattığını görmek rızkında ve malından olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yan yatmış araba görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yan yatan birini görmek bol hayır duası alınacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında geminin yan yattığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir