AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalın ayakla koşmak

Kahve falında yalın ayakla koşmak

Kahve falında yalın ayakla koşmak başına uğursuz olayların geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet eder.

Kahve falında yalın ayakla koşmak gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayakla koşmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalınayak koşmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yalın ayak koştuğunu görmek evlenme yolunda adım atacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını yalın ayak görmek kötülüklerden uzak kalacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yalın ayak yürüdüğünü görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir