AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalın ayak koştuğunu görmek

Kahve falında yalın ayak koştuğunu görmek

Kahve falında yalın ayak koştuğunu görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, bilakis malının çoğalacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Kahve falında yalın ayak koştuğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Kahve falında karda yalın ayak yürümek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda yalın ayak yürümek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak karamsar olacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını yalın ayak görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak yalın olmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Kahve falında yalın ayak yürüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir