AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınıyla öpüşmek

Kahve falında yakınıyla öpüşmek

Kahve falında yakınıyla öpüşmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dara düşeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında yakınıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında yakınıyla zina yapmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının hırsızlık yaptığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir yakının ölüp dirildiğini görmek küslerin barışacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında yakının öldüğünü görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşlarını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir yakının doğum yaptığını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına inanılır.

Kahve falında hapisteki yakınını görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir