AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının boğulduğunu görmek

Kahve falında yakınının boğulduğunu görmek

Kahve falında yakınının boğulduğunu görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında yakınının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yakının boğulduğunu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının boğulduğunu görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınının boğulduğunu görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü görmek özel hayatında mutlu olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda birinin boğulduğunu görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında güvercin boku görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan insanlar görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir