AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü görmek işlerinin yaver gideceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının boğulduğunu görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ana baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının boğulduğunu görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakının boğulduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin boğularak öldüğünü görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında boğularak öldürülmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin boğulup öldüğünü görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir