AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını yanarken görmek

Kahve falında yakınını yanarken görmek

Kahve falında yakınını yanarken görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını yanarken gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Kahve falında yakınını yanarken görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının yanarak öldüğünü görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yanan otobüs görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yanan minare görmek işindeki verimliliğinin artacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan kağıt görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yanan yatak görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yan yana uzanmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işarettir.

Kahve falında yanan battaniye görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir