AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan doğum yapmak

Kahve falında bacaktan doğum yapmak

Kahve falında bacaktan doğum yapmak bunu şeref sayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan doğum yapmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bacaktan doğum yapmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında bekarken doğum yapmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede doğum yapmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi başına doğum yapmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok doğum yapmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında eşi doğum yapmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette doğum yapmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir