AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette doğum yapmak

Kahve falında tuvalette doğum yapmak

Kahve falında tuvalette doğum yapmak güzel bir yola çıkılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, evi yoksa ev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette doğum yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Kahve falında tuvalette doğum yapmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sezeryan doğum yapmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum yapmak ve emzirmek parasının ve malının çoğalacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında normal doğum yapmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolay doğum yapmak sıkıntısının biteceğine, umutlarının söneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğum yapmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak emeklerin boş yere harcanacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir