AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınımızın öldüğünü görmek

Kahve falında yakınımızın öldüğünü görmek

Kahve falında yakınımızın öldüğünü görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yakınımızın öldüğünü gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınını öldürmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının öldüğünü görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yakınını öldürmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yakınından birinin öldüğünü görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çok yakının öldüğünü görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının öldüğünü görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakının öldüğünü görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir