AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınından birinin öldüğünü görmek

Kahve falında yakınından birinin öldüğünü görmek

Kahve falında yakınından birinin öldüğünü görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınından birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yakının öldüğünü görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölen yakınının tekrar öldüğünü görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında en yakınının öldüğünü görmek sıkıntılardan kurtulmaya, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında yakın bir arkadaşının öldüğünü görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınından birinin öldüğünü görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakının öldürüldüğünü görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında depremde yakınlarının öldüğünü görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir