AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının öldüğünü görmek

Kahve falında bir yakının öldüğünü görmek

Kahve falında bir yakının öldüğünü görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında bir yakının öldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yakınından birinin öldüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınını öldürmek düşünmeden adımlar atayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakını ölmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yakının öldürüldüğünü görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sevinç ve mutluluğa delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın bir akrabanın öldüğünü görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet eder.

Kahve falında çok yakının öldüğünü görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir