AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakını ölmek

Kahve falında yakını ölmek

Kahve falında yakını ölmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, zor durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yakını ölmek gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınlarından birinin öldüğünü görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek hayırlı bir işe adım atılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yakın bir akrabanın öldüğünü görmek işlerinin rast gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının boğularak öldüğünü görmek makam sahibi olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir