AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın erkek arkadaşını görmek

Kahve falında yakın erkek arkadaşını görmek

Kahve falında yakın erkek arkadaşını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında yakın erkek arkadaş görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını öpmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın erkek arkadaşını görmek geçimin kolaylaşacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşın öldüğünü görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir