AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın erkek arkadaşını görmek

Kahve falında en yakın erkek arkadaşını görmek

Kahve falında en yakın erkek arkadaşını görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında en yakın erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında en yakın erkek arkadaşını görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla evlenmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşınla kavga etmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla öpüşmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir