AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını görmek

Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını görmek

Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında en yakın arkadaşının ağladığını görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın bir arkadaşının ağladığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen bir yakınının ağladığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir