AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın akrabayla öpüşmek

Kahve falında yakın akrabayla öpüşmek

Kahve falında yakın akrabayla öpüşmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, borcunun da hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabayla öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında yakın bir akrabanın öldüğünü görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın akrabanı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında yakın akrabayla öpüşmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yakın akrabaları görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın evlendiğini görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir