AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri seyrek görmek

Kahve falında dişleri seyrek görmek

Kahve falında dişleri seyrek görmek sevap işleyeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri seyrek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında dişlerini seyrek görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin seyrek olduğunu görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dişleri seyrek görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında seyrek diş görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine işaret eder.

Kahve falında seyrek saçlı birini görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seyrek sakal görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçın seyrek olduğunu görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının seyrekleştiğini görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir