Kahve falında saçları seyrek görmek

Kahve falında saçları seyrek görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları seyrek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında saçını seyrek görmek önemli kararlar alınacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın seyrek olduğunu görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarin seyrekleştiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında seyrek saçlı birini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç seyrek görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları seyrek görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçı seyrek görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının seyrekleştiğini görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir