AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakılacağını görmek

Kahve falında yakılacağını görmek

Kahve falında yakılacağını görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yakılacağını gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında birisi tarafından yakılmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek eğlenceli günler geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba yakıldığını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında insanların yakıldığını görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yakıldığını görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi yakıldığını görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek strese gireceğine, zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir