AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcekten kurtulamamak

Kahve falında örümcekten kurtulamamak

Kahve falında örümcekten kurtulamamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hatalı yollara gireceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında örümcekten kurtulamamak gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Kahve falında örümcekten kurtulamamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek ve örümcek ağı görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümceğin öldüğünü görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında saçında örümcek görmek ayağa kalkacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli örümcek görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında küçük siyah örümcek görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünden örümcek atmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendini örümcek olarak görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, huzurlu, mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir