AnaSayfa / Genel / Kahve falında yahni pişirmek

Kahve falında yahni pişirmek

Kahve falında yahni pişirmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, fırsatların heba edileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yahni pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında yahni pişirmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yahni yemek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yahni görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta pişirdiğini görmek insan sevindireceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karides pişirmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, ekmeğinin azalacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer pişirip yemek hayırlı ve güzel olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek pişirilen sac görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir