AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Kahve falında misafire kahve pişirmek güçten ve takatten düşeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü kahve pişirmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kahve pişirmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tencereyle kahve pişirmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Kahve falında kahve pişirmeye çalışmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kahve pişirmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir