AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda para toplamak

Kahve falında yağmurda para toplamak

Kahve falında yağmurda para toplamak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda para toplamak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Kahve falında yağmurda para toplamak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda çamaşır toplamak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur toplamak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu toplamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında nisan yağmuru toplamak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda para bulmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında akan suda para toplamak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir