AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda kaybolmak

Kahve falında yağmurda kaybolmak

Kahve falında yağmurda kaybolmak güzelleşeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda kaybolmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Kahve falında yağmurda kaybolmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kaybolmak güzel davetler alacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablanın kaybolduğunu görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aniden kaybolmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında askerde kaybolmak birçok iş kapısının açılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolduğu görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir