AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda araba sürmek

Kahve falında yağmurda araba sürmek

Kahve falında yağmurda araba sürmek sorunların kalmayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda araba sürmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında yağmurda araba sürmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda bisiklet sürmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda araba görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda arabaya binmek kızına daima sahip çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken araba kullanmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurda araba kullanmak bazı radikal kararlar alınacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir