AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağmasını görmek

Kahve falında yağmur yağmasını görmek

Kahve falında yağmur yağmasını görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sorunların hallolacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağmasını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında yağmurun yağması görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında denize yağmur yağması görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağması görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok yağmur yağmasını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına tabir olunur.

Kahve falında karla karışık yağmur yağmasını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağmasını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir