AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur havası görmek

Kahve falında yağmur havası görmek

Kahve falında yağmur havası görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, şöhret elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur havası gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında yağmur havası görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin oyun havası oynadığını görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oyun havası oynamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında havası inmiş top görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ankara havası oynamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında oyun havası görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında havasızlıktan boğulmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir