AnaSayfa / Genel / Kahve falında ankara havası oynamak

Kahve falında ankara havası oynamak

Kahve falında ankara havası oynamak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ankara havası oynamak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Kahve falında ankara havası oynamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında roman havası oynamak desteksiz kalacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak her zaman çok üzgün olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misket havası oynamak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Kahve falında oyun havası oynamak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bahar havası görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında havasız kalmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur havası görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir