AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda hamur pişirmek

Kahve falında yağda hamur pişirmek

Kahve falında yağda hamur pişirmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında yağda hamur pişirmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Kahve falında yağda hamur pişirmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağda hamur kızartmak sıkıntının günden güne artacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulur.

Kahve falında yağda et pişirmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda yumurta pişirmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda börek pişirmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında saçta hamur pişirmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur pişirmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir