AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancıyla yatmak

Kahve falında yabancıyla yatmak

Kahve falında yabancıyla yatmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Kahve falında yabancıyla yatmak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Kahve falında yabancıyla yatmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı evde yatmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatakta yatmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle yatmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadınla yatmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı erkekle yatmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir