AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biriyle yatmak

Kahve falında yabancı biriyle yatmak

Kahve falında yabancı biriyle yatmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, elin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında yabancı biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında yabancı bir kadınla yatmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancıyla yatmak borçların ödeneceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak düşünceli ve dalgın olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkekle yatmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı evde yatmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, uzak bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle yatmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, iç açıcı sözlere rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatakta yatmak isabetli girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir