AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı yazı görmek

Kahve falında yabancı yazı görmek

Kahve falında yabancı yazı görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, mal kaybına uğrayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı yazı gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında yabancı yazı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına inanılır.

Kahve falında yabancı yazı okumak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı yerde olmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı birini görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı para görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında yabancıyla yatmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir