AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı uyruklu birini görmek

Kahve falında yabancı uyruklu birini görmek

Kahve falında yabancı uyruklu birini görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazancının iki kat artacağına, çok mutlu olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerini düzene sokacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı uyruklu birini gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yabancı uyruklu adam görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu erkek görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı uyruklu insanlar görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında yabancı uyruklu birini görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı uyruklu asker görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı uyruklu biriyle evlenmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında yabancı uyruklu kadın görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı arabaya binmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir