AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban eriği görmek

Kahve falında yaban eriği görmek

Kahve falında yaban eriği görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban eriği gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında yaban eriği görmek kişinin sıkıntıların artacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yabanciyi öpmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban hurması görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet eder.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yaban köpeği görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Kahve falında yaban tavuğu görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında yaban arı görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir