AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı turist görmek

Kahve falında yabancı turist görmek

Kahve falında yabancı turist görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı turist gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Kahve falında yabancı turist görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında turist kadın görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında turist olmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turist birini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında turist kafilesi görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına işaret eder.

Kahve falında turist olduğunu görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında turist görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turistle konuşmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir