AnaSayfa / Genel / Kahve falında turist olduğunu görmek

Kahve falında turist olduğunu görmek

Kahve falında turist olduğunu görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kafasını toparlayamayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında turist olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında turist birini görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında turist görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında turistle konuşmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında turist kadın görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında turist kafilesi görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turist olmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında turist olduğunu görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yabancı turist görmek yalan söyleyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir