AnaSayfa / Genel / Kahve falında turist olmak

Kahve falında turist olmak

Kahve falında turist olmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, işlerinin bozulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turist olmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında turist görmek fesat kimselerin çıkacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalettir.

Kahve falında turist olmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında turistle konuşmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında turist kadın görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında turist olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında turist kafilesi görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında yabancı turist görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turist birini görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir