AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kızla öpüşmek

Kahve falında yabancı kızla öpüşmek

Kahve falında yabancı kızla öpüşmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kendisini mutsuz edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir kızla öpüşmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında yabancı kızla tanışmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı kızla öpüşmek sağlığına kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kıza aşık olmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kızla konuşmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir kızla konuşmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir