AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı askerler görmek

Kahve falında yabancı askerler görmek

Kahve falında yabancı askerler görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı askerler gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yabancı askerden kaçmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına inanılır.

Kahve falında yabancı askerler görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı uyruklu asker görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evde kalmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi konuda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı birine yardım etmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak şansın açılacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı evde banyo yapmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir