AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan fıstık yemek

Kahve falında ağaçtan fıstık yemek

Kahve falında ağaçtan fıstık yemek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan fıstık yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan fıstık yemek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık ağacı dikmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık ağacı görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta fıstık görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kişinin tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şam fıstığı ağacı görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir