AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kurtlar görmek

Kahve falında vücudunda kurtlar görmek

Kahve falında vücudunda kurtlar görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, huzursuz olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda kurtlar gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında vücudunun kurtlandığını görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında insan vücudunda kurt görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kurtlar görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, canın sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurt çıkarmak araba alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kurt görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, geçiminin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kurt çıkmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir